Szállítási tájékoztató

Szállítási tájékoztató

 1. Fontos tudnivalók
  2. Szállítási díjszabás, fizetési lehetőségek
  3. Csomagolási információk
  4. Regisztráció a veboldalon
  5. Megrendeléshez hasznos információks
 2. Fontos tudnivalók

1.1 Szállítás utánvéttel

Az ár a szállítási és csomagolási költséggel növekedhet, ezen felül semmiféle egyéb költség nem terheli a megrendelőt. A kiválasztott és megrendelt termék, termékek árait garantáljuk a megrendelés időpontjától egészen a számla kiállításáig. A megrendelt termékeket a megrendeléstől számított maximum 2-4 munkanapon belül kézbesíti a megbízott futárszolgálat a megjelölt szállítási címre.

1.2 Hogy termékeink eljussanak Önhöz, fontos megjegyezni!

Rendelést követően a termékek útja és állapota könnyen követhető. Megrendeléseket e-maillel támogatjuk az átvételi lehetőségeknél leírt módokon.

Kérjük Önt, hogy a csomagátvétel után a csomag sértetlenségét és a rendelt tételeket azonnal ellenőrizze!

A legjobb szállítási cím mindig az, ahol Ön vagy megbízottja napközben 8-17-ig elérhető, esetleg azonnal odahívható. A futárszolgálat aláíratja az átvételt az átvevő személlyel, meghatalmazásra hivatalosan nincs szükség. Ennek ellenére érdemes előkészíteni az átvételt az átvevő személy(ek) megfelelő tájékoztatásával.

Abban az esetben, ha a futár, kézbesítő a csomag átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a postaládában. Küldeményéről ilyen esetben az értesítőn megadott telefonszámon érdeklődhet.

Az első sikertelen kézbesítés után a futár, kézbesítő szolgálat egy az újra egyeztetett időpontban ismételten megkísérli a csomag kiszállítást. A megrendelő, vevő köteles átvenni és kifizetni a megrendelt árut és annak szállítási költségét. A teljes költség végösszegről a vevő a megrendelés megadásánál, minden esetben, még a megerősítés előtt tájékoztatást kap a webáruház felületén!

 

1.3 Minimális rendelési érték

A rendelésnek el kell érnie az  10.000 Ft, azaz ötezer forintos értékhatárt. Az ez alatti rendeléseket sajnos nem tudjuk teljesíteni!

 1. Utánvétes kiszállítás

2.1 Szállítási módok, díjak, fizetési módok összefoglalása:

A szállítás alábbi paramétereit a kosár véglegesítés során lehet kiválasztani. A rendszer kiszámolja a megfelelő díjat. A küldemények kézbesítését futárszolgálat végzi. A rendelés során kiválasztott szállítási módot és a várható időpontot a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási módok:

 1. MPL Futárszolgálat – 3000 Ft-tól

Az  csomag ára súlyától terjedelmétől függően változhat.
Megrendelését a futár 2 napos időgaranciával házhoz szállítja. A futárszolgálatot biztosító Posta a kézbesítés előtt emailt küld. Ezért kérjük, hogy nagyon pontosan adja meg email címét.

 1. Postán maradó csomag – 3000 Ft-tól

Az  csomag ára súlyától terjedelmétől függően változhat.

A szállítás ára hozzáadódik a rendelése végösszegéhez.

2.3 A fizetési módok speciális feltételei

Bankkártyával  kizárólag csomag pontokon lehet fizetni, amennyiben azt az átvevőpont biztosítja.

 

 

 1. Csomagolási információk

Sérült csomagolás illetve küldemény esetén haladéktalanul készítsen kárjegyzőkönyvet! Ez egy Ön által készített és aláírt dokumentum, mely lehetőleg tartalmazza a rendelés számot, a sérülés mértékét, az átvétel körülményeit és lehetőleg fotókat a sérülésről. A külsőleg fel nem ismerhető károkat a csomag kibontása után, de a kiszállítást követő hét napon belül írásban jelezze futárszolgálatnak a tőlük kapott visszaigazoló e-mail címre!

 1. Regisztráció a weboldalon

A Főoldalon található Regisztráció menüpont alatt, az ott található adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra. Az Ügyfél a Weboldalon történő regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF-et megismerte és elfogadja, az Adatvédelmi nyilatkozatban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul.

A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. A Szolgáltató minden regisztrációt egy önálló jogi személyként kezel. A korábban rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után, a Fiókadatok módosítása, Címadatok módosítása linkre kattintást követően van lehetőség. Szolgáltatót a regisztrált adatok ügyfél által történő megváltoztatásából eredő kárért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A megrendelést regisztráció nélkül is van lehetőség rögzíteni.

A regisztráció jelentősége a megrendelésnél

Az árakciók és egyéb kedvezmények bejelentkezés nélkül is érvényesíthetőek.

 1. Megrendelés során hasznos információk

5.1 Termékinformációk részletessége

Amennyiben a Weboldalon található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a weboldalon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

5.2 Adatbeviteli hibák javítása

Az Ügyfélnek a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig a Webáruházban bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására a megrendelési felületen (pl. termék törlése a kosárból az “x” jelre kattintva). A visszaigazoló e-mailt követően adatmódosítási igényét kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak!

5.4 Elállási jog gyakorlása, hogyan juttassuk vissza a termékékeket

A megrendelő a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Áruházunk köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

A termék visszajuttatása a vásárló elállása esetén
A Magyar jogszabályokkal harmonizálva – terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában veszünk vissza. A hiánytalanság vonatkozik az eredeti csomagolásban lévő elemekre, akkumulátorokra is. A termék visszajuttatása a vásárlót terheli.

A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Az áru cseréje, vagy árának visszafizetése kizárólag számlával, eredeti csomagolásban, minden dokumentum bemutatásával lehetséges!